Umgebung
Logo von VTN Kraanverhuur BV
Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "VTN Kraanverhuur BV" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

VTN Kraanverhuur BV Tankstellen

Kajuitstraat
7005 BP Doetinchem

Beschreibung

Verticaal Transport Nederland BV is een jong en dynamisch bedrijf, dat is gespecialiseerd in het aannemen en uitvoeren van hijswerkzaamheden. Naast de nodige ervaring staan veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Verticaal Transport Nederland BV is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar voor het oplossen van uw verticaal transport. Verticaal Transport Nederland BV is lid van VVT (Vereniging Verticaal Transport) en is daarbij ook VVT erkend (gecertificeerd). Dat wil zeggen dat wij in de praktijk voldoen aan de wet- en regelgeving voor het verticaaltransportbedrijf en de verzamelde veiligheidscriteria uit het Veiligheidshandboek van de VVT. Verticaal Transport Nederland BV voldoet aan de criteria van de erkenningsregeling en neemt deel aan een continu proces van het doorvoeren van actuele ontwikkelingen en verbeteringen op het gebied van veiligheid, milieu en vakmanschap in onze organisatie.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 04.06.2024 23:24:47

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache