Umgebung

Witteman Transport Ond VOF in IJmuiden

Logo von Witteman Transport Ond VOF
Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Witteman Transport Ond VOF" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Witteman Transport Ond VOF Dienstleister

Egmondstraat
1976 BR IJmuiden

Beschreibung

Witteman Transport bestaat al sinds 1930, toen het aan de Overbildtweg in Santpoort werd opgericht als veehandel en -vervoerder. In de jaren ’50 is het overgestapt op het vervoeren van staalproducten voor Hoogovens IJmuiden. Ook werd het bedrijf lid van de regionale vervoerdersorganisatie Blauwband, inmiddels bekend als de IJmond Transport Groep.

Later heeft Witteman Transport zijn dienstenpakket uitgebreid met onder meer levensmiddelendistributie voor de DekaMarkt. In 2004 is het bedrijf vanwege groei en een verdere uitbreiding van het dienstenpakket verhuisd naar IJmuiden, waar inmiddels naast Fred en Gerard Witteman acht personeelsleden werken.

Witteman Transport voert een modern personeelsbeleid: wij hebben twee vrouwelijke chauffeurs in dienst (nog altijd vrij uniek in de transportsector) en lopen vooruit op het gebied van deeltijdwerken en flexibele uurverdeling.

Onze klanten profiteren van deze flexibele opstelling: onze werknemers zijn gewend aan onregelmatige tijden en staan dus dag en nacht voor u klaar.

Voor regionaal transport zet Witteman Transport City Trailers in. Deze vrachtwagens zijn onder andere geschikt voor winkeldistributie, plantenvervoer en dankzij een koelmotor ook voor transport van versproducten en diepvrieswaren.

Daarnaast vervoeren wij ook goederen door heel Europa. Voor staaltransport maken wij gebruik van Tautliners met coilgoot, en met onze Megatautliners kunnen wij machines vervoeren met een hoogte tot drie meter.

Uiteraard voldoen al onze goed onderhouden vrachtwagens aan de laatste milieu- en veiligheidseisen. Bovendien zijn onze trekkers uitgerust met Track & Trace, zodat wij altijd weten waar uw goederen zich bevinden.

Witteman Transport helpt u ook bij bijzondere opdrachten waarvoor wij zelf het materieel niet in huis hebben. Dankzij jarenlange expertise en een uitgebreid netwerk binnen de sector kunnen wij u altijd in contact brengen met een vervoerder die u verder kan helpen.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 27.09.2024 23:19:35

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache

Einkaufen in IJmuiden