Umgebung

Vita Nova Verloskundige Praktijk in 's-Hertogenbosch

Logo von Vita Nova Verloskundige Praktijk

Öffnungszeiten

Montag
08:00 - 17:00
Dienstag
08:00 - 17:00
Mittwoch
08:00 - 17:00
Donnerstag
08:00 - 17:00
Freitag
08:00 - 17:00

za t/m zo:Spoed altijd bereikbaar

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Vita Nova Verloskundige Praktijk" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Vita Nova Verloskundige Praktijk Ärzte

Balkbrug Oost
5236 PW 's-Hertogenbosch

Beschreibung

Wij verzorgen professionele verloskundige zorg in heel 's-Hertogenbosch, inclusief de wijken Hintham, Groote Wielen, Empel en Engelen.

Vita Nova heeft een eigen echocentrum Keik. Bij echocentrum Keik kun je terecht voor zowel medische echo's als pretecho's.

Je kunt ons 24u per dag bereiken en wij kunnen u direct van dienst zijn bij ongerustheid.

Wij houden spreekuur bij huisartsenpraktijk Fonkelzorg Hinthamerstraat 217 (Centrum) op donderdagochtend en in de San Salvatorkerk (Schaarhuisstraat 14) op dinsdagmiddag, op de Goeman Borgesiusstraat 20 (Maaspoort) op donderdagmiddag en in Empel van ma t/m vr.

De praktijk is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV), de beroepsorganisatie van en voor verloskundigen. Wij werken volgens een kwaliteitsregister. De beroepsvereniging beheert en ziet toe op de ontwikkeling en bijscholing van de praktijk. Via deze beroepsvereniging zijn ook onze betalingsvoorwaarden, het klachten- en privacyreglement geregeld.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 01.06.2024 05:56:50

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache