Umgebung

Löwik BV Bouw- en Betonbedrijf Gebr in Almelo

Logo von Löwik BV Bouw- en Betonbedrijf Gebr
Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Löwik BV Bouw- en Betonbedrijf Gebr" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Löwik BV Bouw- en Betonbedrijf Gebr Bauunternehmen & Architekten

Bedrijvenpark Twente 429
7602 KM Almelo

Beschreibung

Bouwbedrijf Löwik is een middelgroot bouw- en betonbedrijf. Vanuit Almelo realiseren we bouwprojecten in heel Nederland.

Wij zijn sterk in utiliteits- en betonbouw. Maar ook tankstations, woningbouw, onderhoud, renovatie, winkelombouw en restauratie behoren tot onze specialiteiten.

Persoonlijk contact vinden we erg belangrijk. Daarom stellen we voor ieder project een projectmanager aan. Deze is het centrale aanspreekpunt voor de klant. Hij heeft de leiding over het projectteam waarin een uitvoerder, een werkvoorbereider en een calculator plaats hebben.

We streven naar optimale kwaliteit en een zo kort mogelijke doorlooptijd. Hiervoor hebben we de beschikking over een eigen prefab-werkplaats. Zo kan de bouw altijd en onder ideale omstandigheden doorgaan. Ook maken we gebruik van innovaties als digitale maatvoering en een slim bekistingsysteem 'Paschal' voor betonwerk.

Gebr. Löwik Bouw- en betonbedrijf BV voelt zich sterk betrokken bij de samenleving en heeft zich als doel gesteld maatschappelijk verantwoord te ondernemen en waar mogelijk het ‘cradle to cradle’-principe toepassen. Dit betekent dat we naast het streven naar een gezond resultaat (Profit), ook rekening houden met het effect van onze bouwactiviteiten op het milieu (Planet), en dat we oog hebben voor het welzijn van medewerkers maar ook voor de maatschappij (People). Ofwel, het bij de besluitvorming vinden van een balans tussen economische, ecologische en sociaal/maatschappelijke aspecten.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 29.06.2024 19:31:15

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache