Umgebung
Logo von LUCA Praktijkschool

Öffnungszeiten

Montag
08:00 - 16:30
Dienstag
08:00 - 16:30
Mittwoch
08:00 - 16:30
Donnerstag
08:00 - 16:30
Freitag
08:00 - 16:30

M-F 8am-4:30pm, Sa-Su Closed

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "LUCA Praktijkschool" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

LUCA Praktijkschool Kurse & Weiterbildung

Javaplantsoen
1095 CS Amsterdam

Beschreibung

De LUCA Praktijkschool is er speciaal voor jongeren tussen de 12 en de 18 jaar die het advies hebben gekregen om naar het praktijkonderwijs te gaan. De LUCA Praktijkschool is een kleine school. Er is veel aandacht voor elke leerling. We volgen de leerlingen in hun interesses en mogelijkheden.

De LUCA praktijkschool biedt zoveel mogelijk praktijkvakken aan. Bijvoorbeeld koken, techniek, zorg, beeldende vorming en een interne stage. We brengen je ook sociale vaardigheden bij. En we leren je werk voorbereiden, problemen oplossen en veilig en/of milieubewust werken. Ook geven we tips voor het aannemen van de juiste houding in een team.

Na het praktijkonderwijs kun je gaan werken. Ook kun je een vervolgopleiding doen in het mbo (niveau 1). In het derde jaar begint de arbeidstraining. Je loopt stage in een bedrijf onder begeleiding van een docent. In het vierde leerjaar loop je twee dagen per week stage. Na de stages kun je kiezen voor de richting techniek, zorg & welzijn, handel of horeca. Aan het einde van het vijfde of zesde leerjaar sluit je de opleiding af. Dit doe je met een eigen ontwikkelplan, certificaten voor taal en rekenen, stage- en branchecertificaten.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 31.07.2024 08:18:38

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache