Umgebung

Kapteijns Administratie- en Belastingadviesbureau in Boxtel

Logo von Kapteijns Administratie- en Belastingadviesbureau

Öffnungszeiten

Montag
08:30 - 17:00
Dienstag
08:30 - 17:00
Mittwoch
08:30 - 17:00
Donnerstag
08:30 - 17:00
Freitag
08:30 - 17:00
Samstag
00:00 - 23:59
Sonntag
00:00 - 23:59

M-F 8:30am-5pm, Sa-Su 24hr

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Kapteijns Administratie- en Belasting..." wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Kapteijns Administratie- en Belastingadviesbureau Dienstleister

Bosscheweg
5282 WV Boxtel

Beschreibung

Kapteijns Administratie- en Belastingadviesbureau verzorgt administraties, salarisverwerking, het opstellen van jaarrekeningen, fiscale aangiften alsmede het geven van adviezen op fiscaal en financieel gebied ten behoeve van het MKB, éénmanszaak, freelancer, ZZP-er en startende ondernemer. Ook voor particulieren verzorgen wij de fiscale aangiften, waaronder aangiften Inkomstenbelasting en aangiften Erf- en Schenkbelasting. Tevens geven wij adviezen op fiscaal en financieel gebied. We houden ervan persoonlijk bij uw onderneming betrokken te zijn en direct met u in contact te staan. Zo krijgen, hebben en houden we cliënten in diverse branches. We leveren geen standaard routinewerk af, maar diensten gericht op uw specifieke situatie. Kortom, we houden van maatwerk. Met een klein team staan we onze cliënten op een praktische, no-nonsense wijze met raad en daad ter zijde. Wij hechten sterk aan een goede persoonlijke relatie met onze cliënten en elkaar. Voor onze werkzaamheden maken we gebruik van moderne communicatiemiddelen, professionele administratieve en fiscale software en een uitgebreide (fiscale) bibliotheek. De contacten met onder meer banken, notarissen, advocaten en verzekeringsadviseurs zijn prima, hetgeen in de praktijk vaak waardevol blijkt. Onze praktijk is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB). Het RB behartigt de belangen en bundelt de krachten van ruim 7200 aangesloten belastingadviseurs. Het RB gaat verder in fiscale kennis. Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening. Het RB heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en biedt haar leden een uitgebreid Permanent Educatie-programma aan. Aansluiting bij het Register Belastingadviseurs is voor ons belangrijk omdat u dan weet dat wij onze kennis op peil houden en u op deze manier adequaat helpen. Onze kennis is kwaliteit in uw voordeel.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 02.06.2024 07:50:42

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache