Umgebung
Logo von Metafora
Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Metafora" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Metafora Dienstleister

Weymoutlaan
2960 Brecht

Beschreibung

Metafora is gegroeid vanuit mijn passie voor communicatie en taal. Ik speel heel graag met woorden en laat me daarin wel eens gaan. Na mijn studies toegepaste taalkunde heb ik enkele jaren van communicatie kunnen proeven in de verkoop en customer service. Taalkundig bleef ik daar wel een beetje op mijn honger zitten. Als gedreven twintiger zag ik toen een kans om met mijn talen aan de slag te gaan: opleidingen (communicatie, verkoop en coaching) geven in het Nederlands, Frans, Engels en Spaans.
In de loop der jaren begon er regelmatig een mannetje op mijn schouders te tikken met de vraag: “Ik wil schrijven”. In het begin wist ik mijn honger te stillen door nu en dan voor enkele vertaalbureaus te werken. Maar … dit smaakte naar meer. Intussen ben ik me fulltime gaan toeleggen op vertalingen, tekstrevisie en copywriting, ook in opdracht van eindklanten.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
BE

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 29.09.2024 05:12:43

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache

Einkaufen in Brecht