Umgebung

Bornova Elektrotechniek B.V. in Den Haag

Logo von Bornova Elektrotechniek B.V.

Öffnungszeiten

Montag
09:00 - 17:00
Dienstag
09:00 - 17:00
Mittwoch
09:00 - 17:00
Donnerstag
09:00 - 17:00
Freitag
09:00 - 17:00

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Bornova Elektrotechniek B.V." wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Bornova Elektrotechniek B.V. Handwerker

Westvlietweg 71-9
2495 AA Den Haag

Beschreibung

Wij heten u van harte welkom bij Bornova BV. Op het gebied van elektrotechniek, ontruiming, data, beveiliging en camerabewaking kunnen wij veel voor u betekenen. Voordat u met ons in zee gaat, kunt u eerst kennismaken met hetgeen wat wij u kunnen bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat zich in het bedrijfsleven afspeelt.

Als u een eigen bedrijf heeft, is het belangrijk dat alles goed is geregeld. Dit begrijpen wij als geen ander en daarom staan wij ook direct voor u klaar. Als er een keer wat mis is met de data, dan komen wij direct naar u toe om een probleem op te lossen. Maar er is meer, het is ook belangrijk dat de gegevens in uw pand veilig zijn wanneer dat u er even niet bent. Een goed alarm speelt daarin een grote rol en ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn. Daarnaast kunnen wij altijd met u meekijken wat er binnen uw bedrijf nog meer voor mogelijkheden zijn op het gebied van veiligheid en andere zaken.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 03.07.2024 08:22:55

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache