Umgebung
Logo von PVP Deurne

Öffnungszeiten

Montag
09:00 - 17:00
Dienstag
09:00 - 17:00
Mittwoch
09:00 - 17:00
Donnerstag
09:00 - 17:00
Freitag
09:00 - 17:00
Samstag
00:00 - 23:59
Sonntag
00:00 - 23:59

M-F 9am-5pm, Sa-Su 24hr

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "PVP Deurne" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

PVP Deurne Autohäuser

Tramstraat
5751 JK Deurne

Beschreibung

Een gesprek met een psycholoog of een psychotherapeut kan helpen. Met langer durende problemen of moeilijkheden krijgt iedereen, volwassenen of kind – wel eens te maken. In het gezin, op school, op het werk of in het contact met anderen. Meestal lukt het om zulke problemen op te lossen. Maar soms komt u er niet uit. Dan kan hulp zinvol zijn. Wij willen graag dat onze praktijk een vrijplaats is voor ieder – jong of oud – die van onze diensten gebruik wil maken. U kunt alles – ongeacht het onderwerp – ter sprake brengen. Wij ondersteunen en adviseren u tijdens uw proces van bewustwording en persoonlijke groei. Met de huisartsen in de regio hebben wij een goede werkrelatie, een verwijzing door en informatie van de huisarts stellen wij dan ook zeer op prijs. Wilt u voor vergoeding door uw verzekeraar in aanmerking komen dan is verwijzing door een arts overigens noodzakelijk. De beroepscode garandeert geheimhouding en vertrouwelijkheid. Wij staan ingeschreven in het BIG-register (BIG = Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en daarmee vallen we onder het medisch tuchtrecht.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 29.06.2024 07:29:14

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache