Umgebung

Ann & John Bruidsmode Group in Eindhoven

Logo von Ann & John Bruidsmode Group

Öffnungszeiten

Montag
13:00 - 17:00
Dienstag
09:00 - 17:00
Mittwoch
09:00 - 17:00
Donnerstag
09:00 - 17:00
Freitag
09:00 - 18:00
Samstag
09:00 - 17:00

M 1pm-5pm, Tu-Th 9am-5pm, F 9am-6pm, Sa 9am-5pm, Su Closed

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Ann & John Bruidsmode Group" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Ann & John Bruidsmode Group Brautmodengeschäfte

Aalsterweg
5615 CB Eindhoven

Beschreibung

Al ruim 40 jaar weten aanstaande bruidsparen de weg naar Ann & John bruidsmode te vinden. Wij beseffen als geen ander dat het uitzoeken van de bruidskleding een bijzondere en spannende gebeurtenis is. Iedere week kans maken op een trouwjurk? Speel hier mee http://www.bruidsmode.net/win-een-trouwjurk Een eerlijk en deskundig advies: Ons gehele team zal er alles aan doen om je van een eerlijk en deskundig advies te voorzien, daarnaast staan service en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Zodra jouw keuze is bepaald, wordt je trouwjurk perfect passend gemaakt in ons eigen atelier. Onze gediplomeerde, ervaren coupeuses gaan dit tot in de puntjes voor je verzorgen. De collecties: Wij reizen rond de wereld om voor jou de mooiste collecties samen te stellen en nieuwe trends te ontdekken. Wij voeren de ontwerpen van de meest toonaangevende fabrikanten en designers, waaronder: Pronovias, Rembo Styling, Sincerity, Justin Alexander, Marylise, San Patrick, Ladybird, lillian West, Herve Paris en nog vele anderen. Gekleurde bruidsmode: Op onze afdeling Colours by Ann & John vind je een grote collectie gekleurde bruidsmode als ook gala,- cocktail- en gelegenheidskleding voor bijvoorbeeld de moeder van de bruid en bruidegom en de getuigen. Uiteraard ben je ook van harte welkom als je kleding zoekt voor een speciale gelegenheid. De Ann & John bruidsmodegroup bestaat uit drie bruidsmodezaken met in iedere zaak andere collecties en prijsklassen. 

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 16.06.2024 16:46:05

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache