Umgebung
Logo von Gerbuvet BV

Öffnungszeiten

Montag
07:30 - 18:00
Dienstag
07:30 - 18:00
Mittwoch
07:30 - 18:00
Donnerstag
07:30 - 18:00
Freitag
07:30 - 18:00

ma t/m vr:Buiten deze tijden na telefonisch overleg
M-F 7:30am-6pm, Sa-Su Closed (ma t/m vr:Buiten deze tijden na telefonisch

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Gerbuvet BV" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Gerbuvet BV Dienstleister

Lokhorstweg
3851 SE Ermelo

Beschreibung

Gerbuvet B.V. is een recycling bedrijf van (frituur-)vetten en oliën van plantaardige en dierlijke oorsprong en is opgericht op 1 november 2002. In samenwerking met een aantal inzamelaars worden deze vetten en oliën voor Gerbuvet B.V verzameld en naar Gerbuvet B.V. gebracht of door eigen wagens van Gerbuvet B.V. opgehaald. Zowel bij binnenkomst van de (frituur-)vetten en oliën als bij het afleveren van het gerecyclede product wordt een controle uitgevoerd in het eigen laboratorium via bemonstering en analyse. Dit staat borg voor een goede en constante kwaliteit. De afzet van de gerecyclede (frituur-)vetten en oliën vindt zijn weg naar de biobrandstoffenindustrie, zowel in binnen – als buitenland. Door middel van onze geleverde (frituur)vetten en oliën, die dienen als grondstof voor biobrandstoffen, dragen wij bij aan de vermindering van CO2-uitstoot en een schoner milieu.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 18.05.2024 02:06:16

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache