Umgebung
Logo von De Lingeborgh

Öffnungszeiten

Montag
07:30 - 17:00
Dienstag
07:30 - 17:00
Mittwoch
07:30 - 17:00
Donnerstag
07:30 - 17:00
Freitag
07:30 - 17:00

M-F 7:30am-5pm, Sa-Su Closed

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "De Lingeborgh" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

De Lingeborgh Kurse & Weiterbildung

Laan van Leeuwenstein
4191 NB Geldermalsen

Beschreibung

Openbare Regionale Schoolgemeenschap Lek en Linge biedt een breed scala aan voortgezet onderwijs, van basisberoepsgerichte leerweg tot tweetalig gymnasium. Met een focus op maatwerk en een veilige, inclusieve leeromgeving, streeft de school ernaar dat elke leerling het diploma behaalt dat het beste bij hem of haar past. De school heeft locaties in Culemborg en Geldermalsen, waar leerlingen uit een groot regionaal gebied onderwijs volgen.

De locaties zijn modern ingericht en bieden samen plaats aan meer dan 2500 leerlingen. De Lingeborgh in Geldermalsen, met ongeveer 1250 leerlingen, is bekend om zijn veilige, kleinschalige cultuur en de nadruk op persoonlijke ontwikkeling naast academische prestaties. Lek en Linge, erkend voor zijn uitmuntende vwo-onderwijs, is een grote school met een kleinschalige organisatie en een breed scala aan mogelijkheden voor zowel leerlingen als docenten. De school is diep geworteld in de lokale gemeenschap en werkt nauw samen met lokale organisaties, wat bijdraagt aan een rijke leerervaring voor alle betrokkenen.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 13.07.2024 23:41:43

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache