Umgebung
Logo von De Jongens Doornbos

Öffnungszeiten

Afpraak in onze showroom of bij jou thuis
Afpraak in onze showroom of bij jou thuis

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "De Jongens Doornbos" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

De Jongens Doornbos Möbelhäuser

Groningerstraat
9493 PB De Punt

Beschreibung

De Jongens Doornbos is al jaren een begrip in Groningen en omstreken. Je kunt bij ons terecht niet alleen voor interieuradviezen, maar ook voor onze services van schilderen, behangen, meten, monteren of leggen door onze vakmensen. Door op afspraak te werken weten we zeker dat we jou alle aandacht en tijd kunnen geven om samen met jou op zoek te gaan naar jouw droominterieur. En daar hoort ook een nieuwe setting bij! Daarom zijn we verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie aan de Groningerstraat 179 in De Punt. Eenvoudig bereikbaar en met handig parkeren. Maak snel een vrijblijvende afspraak en ervaar het zelf. We heten je van harte welkom in onze sfeervolle showroom met een heerlijke kop koffie en alle tijd van de wereld. We kunnen ook bij jou thuis komen om jou van een interieuradvies te voorzien.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 04.07.2024 01:55:47

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache