Umgebung
Logo von Sound-Design Import
Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Sound-Design Import" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Sound-Design Import Elektromärkte

Zwetteweg
8432 PB Haule

Beschreibung

Sound-Design Import is een bedrijf dat zich richt op het importeren en distribueren van producten en diensten op het gebied van geluidstechnologie en geluidsontwerp. Het bedrijf kan verschillende activiteiten en diensten aanbieden, zoals:

Import van Audioapparatuur: Sound-Design Import importeert hoogwaardige audioapparatuur zoals microfoons, luidsprekers, mengpanelen, audio interfaces, en andere geluidsapparaten van internationale fabrikanten.

Distributie: Het bedrijf fungeert als distributeur van audioapparatuur naar retailers, studio's, en andere professionele gebruikers binnen een bepaald geografisch gebied.

Advies en Consulting: Sound-Design Import kan ook adviesdiensten aanbieden over geluidsinstallaties, akoestiek, en het gebruik van audioapparatuur. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor concertzalen, opnamestudio's, theaters, en andere evenementenlocaties.

Onderhoud en Service: Naast de verkoop en distributie van audioapparatuur, biedt het bedrijf mogelijk ook onderhouds- en reparatiediensten aan om ervoor te zorgen dat de apparatuur in optimale staat blijft.

Training en Educatie: Het bedrijf kan trainingen en workshops aanbieden voor klanten en professionals in de audio-industrie om hen te helpen het maximale uit hun apparatuur te halen en op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en technieken in geluidsontwerp.

Sound-Design Import speelt dus een belangrijke rol in het leveren van essentiële audioapparatuur en expertise aan verschillende sectoren, waaronder entertainment, omroep, evenementen, en meer. Het bedrijf zorgt ervoor dat klanten toegang hebben tot de beste producten en diensten op het gebied van geluidstechnologie.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 30.09.2024 10:57:14

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache

Einkaufen in Haule