Umgebung

Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) in Utrecht

Logo von Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ)
Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ)" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) Fitness- und Gesundheitsdienstleister

Lundlaan
(6)
3584 EA Utrecht

Beschreibung

Zorg, onderzoek en onderwijs zijn de drie pijlers van het UMC Utrecht. In ons voortdurende streven om de gezondheid van mensen te verbeteren, zijn zij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Toonaangevend wetenschappelijk onderzoek en grensverleggende innovaties vormen de basis voor excellente zorg. Verbeteringen blijven in het UMC Utrecht niet op papier staan. Ze worden voor patiënt en samenleving zichtbaar gemaakt en daadwerkelijk toegepast in de praktijk. Hoogwaardige opleidingen garanderen de instroom van nieuw talent dat nodig is om onze koppositie te behouden en versterken. Dit vertaalt zich in de missie die aan al onze activiteiten ten grondslag ligt: Het UMC Utrecht is een internationaal toonaangevend universitair medisch centrum dat kennis over gezondheid, ziekte en zorg maakt, toetst, deelt en toepast voor patiënt en samenleving. Door te luisteren naar patiënten en de samenleving hoort het UMC Utrecht waar werkelijk behoefte aan is. Onze uitdaging zit in het verleggen van de grens tussen gezond en ziek; op een duurzame wijze bijdragen aan een gezonde samenleving. Voor u, als patiënt in onze regio, in Nederland of ver daarbuiten. Door nét een stapje extra te zetten en vooruit te denken en te doen. Samen met u en onze partners werken onze medewerkers aan oplossingen voor medische- en zorgvraagstukken. Daarom is onze kennis zo toepasbaar in de praktijk. Dat maakt het verschil. Omdat niemand overal goed in kan zijn, heeft het UMC Utrecht gekozen voor speerpunten. Hierin investeren en innoveren wij samen met nationale en internationale partners. Met vragen uit de maatschappij als basis, doen wij onderzoek dat deze topzorg nog verder verbetert; voor de patiënt van nu en die van de toekomst.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 21.10.2024 09:46:09

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache

Einkaufen in invalidcity