Umgebung

Praktijk voor Osteopathie M. Renkens in Kerkrade

Logo von Praktijk voor Osteopathie M. Renkens

Öffnungszeiten

Montag
08:00 - 18:00
Dienstag
08:00 - 18:00
Mittwoch
08:00 - 18:00
Donnerstag
08:00 - 18:00
Freitag
08:00 - 18:00

M-F 8am-6pm, Sa-Su Closed

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Praktijk voor Osteopathie M. Renkens" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Praktijk voor Osteopathie M. Renkens Fitness- und Gesundheitsdienstleister

Heyendallaan
6464 EP Kerkrade

Beschreibung

Osteopathie is een veelzijdige behandelvorm die geschikt is voor mensen van alle leeftijden en kan helpen bij een breed scala aan klachten. Het is echter niet bedoeld voor acute infecties, waarbij een bezoek aan de huisarts wordt aanbevolen. Met toestemming kan er overleg zijn met uw huisarts of specialist.

Osteopathie is effectief gebleken bij terugkerende klachten of blessures die niet volgens verwachting herstellen. Het heeft ook een preventieve rol; een osteopaat kan potentiële problemen identificeren voordat ze symptomen veroorzaken, omdat voorkomen beter is dan genezen. Hoewel het onmogelijk is om een volledige lijst van indicaties te geven, omvat het onder meer hoofdpijn, nek- en rugpijn, spier- en gewrichtspijn, en meer. Als u twijfelt of osteopathie u kan helpen, neem dan gerust contact op.

De behandeling van kinderen is een bijzonder dankbare taak. Elk stadium van de ontwikkeling van een kind is uniek en vereist een specifieke aanpak. Problemen in een ontwikkelingsfase kunnen de algehele groei beïnvloeden. Osteopathie, met zijn zachte en effectieve methoden, is bijzonder geschikt voor kinderen. Marlies Renkens, een gediplomeerde kinderosteopaat sinds 2008, heeft uitgebreide ervaring met het behandelen van baby’s en kinderen. Ze benadert en behandelt kinderen op een deskundige en speelse manier, wat over het algemeen als prettig wordt ervaren.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 21.06.2024 22:21:33

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache