Umgebung

Installatieburo Fa Broekkamp in Koog aan de Zaan

Logo von Installatieburo Fa Broekkamp
Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Installatieburo Fa Broekkamp" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Installatieburo Fa Broekkamp Handwerker

Jonge Zwaanstraat
1541 LD Koog aan de Zaan

Beschreibung

Het is inmiddels ruim honderd jaar geleden dat de grootvader van Richard Broekkamp zijn installatiebedrijf oprichtte, deels gevestigd in Beverwijk. In de jaren vijftig verhuisde zijn vader naar de Zaanstreek en opende een nieuwe vestiging in Zaandijk. Tegenwoordig is Installatieburo Broekkamp gevestigd aan de Jonge Zwaanstraat 20 in Koog aan de Zaan.

Ons bedrijf biedt een breed scala aan installatiediensten, van badkamers en cv-installaties tot riolering, gas- en waterinstallaties, en dak- en zinkwerkzaamheden. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze service en staan het hele jaar door voor u klaar.

Gasservicedienst

Na de installatie zorgen wij met onze gasservicedienst voor uitgebreide controle en onderhoud. Door regelmatig periodiek onderhoud te bieden, garanderen wij een probleemloos stookseizoen. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u dag en nacht, ook in het weekend, op onze hulp rekenen.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 14.09.2024 06:42:23

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache

Einkaufen in Koog aan de Zaan