Umgebung

Accountantskantoor Folkerts & Kaat in Krimpen aan den IJssel

Logo von Accountantskantoor Folkerts & Kaat
Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Accountantskantoor Folkerts & Kaat" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Accountantskantoor Folkerts & Kaat Steuerberater & Buchhalter

Weteringsingel
2921 BA Krimpen aan den IJssel

Beschreibung

Bent u op zoek naar een accountant, een belastingadviseur of een boekhouder? Wij zijn al meer dan 50 jaar actief op het gebied van > Administraties > Jaarrekeningen > Belastingaangiften > Bedrijfsadviezen Wij staan u met raad en daad terzijde! Folkerts & Kaat is een sinds 1955 in Krimpen aan den IJssel gevestigd accountants- en belastingadvieskantoor. Onze dienstverlening omvat administratieve werkzaamheden, het verzorgen van belastingaangiften en advisering. Wij werken zowel voor ondernemers als voor particulieren. Ons kantoor is middelgroot van omvang. Niet te groot biedt de mogelijkheid direct en via korte lijnen te communiceren. Niet te klein geeft goede mogelijkheden de continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. We geven de voorkeur aan een open, informele en betrokken wijze van omgang met onze cliënten.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 13.08.2024 03:53:01

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache

Einkaufen in Krimpen aan den IJssel