Umgebung

Schippers Tandprothetische Praktijk in Middelburg

Logo von Schippers Tandprothetische Praktijk

Öffnungszeiten

Montag
09:00 - 17:00
Dienstag
09:00 - 17:00
Mittwoch
09:00 - 17:00
Donnerstag
09:00 - 17:00
Freitag
09:00 - 13:00
Samstag
09:00 - 13:00

za:Alleen spoed! (op afspraak)

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Wenn Du Inhaber dieses Geschäftes bist, kannst Du die Daten dieses Eintrages ändern.

Um die Daten dieses Geschäftes ändern zu können, musst Du es in Deinen Account übernehmen.

Registrieren & Geschäft übernehmen

Schippers Tandprothetische Praktijk Fitness- und Gesundheitsdienstleister

Klarinetweg 16 F
4337 RA Middelburg

Beschreibung

Wij zijn reeds geruime tijd gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van gebitsprothesen (kunstgebitten). Wij maken de prothese volledig in eigen beheer op onze locatie in Middelburg.

De laatste jaren wordt er alles aan gedaan om het gebit een natuurlijke en frisse uitstraling te geven. Wij adviseren u dan ook welk gebit het beste bij u past. Een gebitsprothese is tenslotte altijd maatwerk met de individuele wensen van de klant voorop gesteld. Juist die afstemming is uiterst belangrijk.

Wij hebben een jarenlange en uiterst goede relatie opgebouwd met diverse implantalogen, kaakchirurgen en tandartsen. Dat zijn collega´s die tijdens het traject van eigen tanden naar een prothese nodig kunnen zijn. We werken nauw samen met de besten in onze regio. Daarom kunnen wij u volledig van dienst zijn, ongeacht de behandeling. Stap eens vrijblijvend binnen, bel ons of gebruik ons e-mailformulier om contact op te nemen..

Ziektekostenverzekeraars hebben de kosten van een tandprotheticus in hun pakket opgenomen. Wij kunnen u er alles over vertellen en u gratis adviseren.

Gecertificeerde praktijk
Onze praktijk is gecertificeerd conform de regelgeving van de ISO 9001 norm.Tevens is onze praktijk aangesloten bij de overkoepelende Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT).

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 07.09.2024 02:50:56

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache

Einkaufen in Middelburg