Umgebung

Van Hoogstraten Wonen in Nuenen

Logo von Van Hoogstraten Wonen

Öffnungszeiten

Mittwoch
10:00 - 16:00
Donnerstag
10:00 - 16:00
Freitag
10:00 - 16:00
Samstag
10:00 - 17:00

Winkelbezoek (voorlopig) alleen op afspraak.
M-Tu Closed, W-F 10am-4pm, Sa 10am-5pm, Su Closed (Winkelbezoek (voorlopig) alle

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Van Hoogstraten Wonen" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Van Hoogstraten Wonen Möbelhäuser

De Pinckart
5674 CB Nuenen

Beschreibung

Van Hoogstraten Wonen in Nuenen heeft een uitgebreid pakket aan woningstoffering die aan al uw specifieke woonwensen voldoet.

Of het nu gaat om raamdecoraties, shutters, gordijnen, harde of zachte vloeren of horren, wij kunnen het u aanbieden. Wij hebben tal van inrichtingsmogelijkheden voor iedere smaak, voor ieder budget. U kunt bij ons dan ook rekenen op een deskundig advies, in een prettige sfeer.

U bent van harte welkom in onze zaak, ook als u zich alleen wilt oriënteren.

Een afspraak om bij u thuis te komen adviseren is altijd mogelijk. Desgewenst kunnen we dan ook inmeten, voor een offerte op maat.

In 1962 opgericht door zijn grootvader en daarna succesvol overgenomen door zijn vader, is Van Hoogstraten Wonen sinds januari 2010 in handen van Rogier van Hoogstraten, daarbij geholpen door zijn vrouw Irene. Rogier is echter al 18 jaar werkzaam in het familiebedrijf.

Rogier besteedt 3 dagen per week aan het op afspraak advies geven bij klanten thuis. Dit combineert hij met het zelf hangen en plaatsen van raamdecoraties, shutters, gordijnen, hordeuren en het leggen van PVC vloeren. Het leggen van de overige vloeren wordt gedaan door de vaste medewerkers. Op woensdag- en vrijdagmiddag en zaterdag is Rogier op de zaak aanwezig om daar klanten van een goed advies te voorzien. Irene doet dit op de overige dagen van de week en combineert dit met alle administratieve- en kantoorwerkzaamheden.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 23.06.2024 04:44:23

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache