Umgebung
Logo von Attendo Uitvaartzorg
Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Attendo Uitvaartzorg" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Attendo Uitvaartzorg Dienstleister

Lange Voort
2343 CA Oegstgeest

Beschreibung

Attendo Uitvaartzorg is uw betrouwbare partner bij het nemen van afscheid. Wij begrijpen dat afscheid nemen gepaard gaat met vele gevoelens en vragen. Of het nu gaat om begraven of cremeren, de sfeer van het afscheid, of de praktische stappen die genomen moeten worden, wij staan u bij in dit proces.

Onze begeleiding is persoonlijk en respectvol. We overleggen voortdurend met u om te begrijpen wat u wilt en wat wij kunnen doen. Bij Attendo is er ruimte voor verdriet. We moedigen gesprekken aan over de overledene, herinneringen aan wie hij of zij was. Door deze verhalen wordt het leven van degene van wie afscheid wordt genomen tastbaar. Dit vormt een prachtig uitgangspunt voor een persoonlijke uitvaart die recht doet aan de unieke persoonlijkheid van de overledene.

Ons team staat klaar om u te ondersteunen, suggesties te doen en tactvol te zijn. We creëren rust en ruimte in deze emotionele tijd. Als dit is wat u zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie of een afspraak. Wij zijn er voor u.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 18.06.2024 14:13:00

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache