Umgebung
Logo von Haasje Camping 't

Öffnungszeiten

Montag
10:00 - 16:00
Dienstag
10:00 - 16:00
Mittwoch
10:00 - 16:00
Donnerstag
10:00 - 16:00
Freitag
10:00 - 16:00

van 1 oktober tot 1 April Zaterdag en Zondag alléén op afspraak
M-F 10am-4pm, Sa-Su Closed (van 1 oktober tot 1 April Zaterda

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Haasje Camping 't" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Haasje Camping 't Freizeiteinrichtungen

Fortmonderweg
8121 SK Olst

Beschreibung

Onze camping, in het buurschap Fortmond tussen Olst en Wijhe, is gelegen aan de IJssel, in één van de mooiste gedeelten van de westelijke IJsselvallei .

Fortmond is één groot natuurreservaat. De unieke IJsselflora, vogelbroedgebieden en natuurreservaten in deze omgeving trekken jaarlijks veel natuurliefhebbers.

Op onze camping beleven jong en oud een spetterende vakantie, met een scala aan voorzieningen, van zwembad, winkeltje, tot cafetaria en restaurant.

U vind naast de seizoenplaatsen op onze camping ook een flink aantal toeristische plekken voor een korte of langere vakantie.

Onze "zomergasten" bieden wij veel mogelijkheden tot recreatie, zowel op de camping als daarbuiten! Van wandelen en fietsen in de prachtige omgeving, tot vissen, zwemmen en watersport aan IJssel.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 18.09.2024 06:45:59

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache

Einkaufen in Olst