Umgebung
Logo von Metals BV De Groot
Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Metals BV De Groot" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Metals BV De Groot Dienstleister

Edisonstraat
3261 LD Oud-Beijerland

Beschreibung

Het hergebruiken van metalen zal nu en in de toekomst een van de belangrijkste manieren worden om aan de vraag naar metaal te voldoen. Het verwerken metaalafval tot nieuwe metalen wordt ook wel recyclen genoemd. Het voordeel van metalen recyclen is dat het minder energie kost dan wanneer je b.v. bauxiet moet zien te winnen uit de ertsen. Greenpeace streeft naar duurzame ontwikkeling. Daarom moet wij op een andere manier omgaan met de schaarse grondstoffen die ons nog resten. De Groot Metals maakt zich daarom sterk voor de im en export van non Ferro metalen. Wij gaan verantwoordelijk om met deze schaarse grondstoffen, en dragen daardoor mede mee aan een beter milieu. De Groot Metals onderscheidt zich door scherpe inkoopprijzen en snelle, klantgerichte service en beschikt over alle milieuvergunningen.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 29.06.2024 05:23:31

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache