Umgebung

Burger Uitvaartverzorging Sandra in Oudesluis

Logo von Burger Uitvaartverzorging Sandra
Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Burger Uitvaartverzorging Sandra" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Burger Uitvaartverzorging Sandra Dienstleister

Noorderweg
1757 PD Oudesluis

Beschreibung

Een afscheid dat bij je past. Voor de één is dit sober en bescheiden, voor de ander uitbundig of extravagant. Het één is niet beter dan het andere, als het maar past.

Het is belangrijk dat nabestaanden de ruimte krijgen om de uitvaart van hun dierbare een invulling te geven zoals zij dat willen.
Tijdens de moeilijke dagen na een overlijden zal ik u adviseren en helpen om stap voor stap keuzes te maken en samen een persoonlijke uitvaart te organiseren.

Steeds bepaalt u wat u zelf wilt doen, en wat niet. U geeft aan wat u belangrijk vindt, bijvoorbeeld zelf uw dierbare verzorgen en aankleden na het overlijden of zelf dragen op de begraafplaats. Zo kunt u vormgeven aan een eigen, persoonlijk en uniek afscheid.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 03.07.2024 05:13:23

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache