Umgebung
Logo von Kapper in de Buurt

Öffnungszeiten

Dienstag
10:00 - 18:00
Mittwoch
10:00 - 18:00
Donnerstag
10:00 - 18:00
Freitag
10:00 - 18:00
Samstag
10:00 - 18:00

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Kapper in de Buurt" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Kapper in de Buurt Frisöre

Iepenlaan
3203 XV Spijkenisse

Beschreibung

‘’ Kapper in de Buurt is een van de meest toonaangevende kapperszaken van Nederland’’

Kapper in de Buurt is gelanceerd in 2022 door ervaren hairstylist en ondernemer Samir. Hij is jaren geleden begonnen met het knippen en verzorgen van kapsels in Denenmarken. Zijn passie voor het kappersvak heeft zich vervolgens uitgebreid naar Marokko en Spanje.


‘’Tijdens mijn jaren als kapper is het mij altijd opgemerkt dat ik veel passie en inspiratie niet zag terugkomen binnen het vakgebied. Dat vond ik erg zonde, dus besloot ik hiermee wat te doen’’.


Dankzij liefde en plezier voor het vak, groeide Samir zijn wilskracht om zijn passie door te zetten. Samir heeft besloten om zijn ‘’gouden handen’’ mee te nemen naar Nederland en zijn kapsalon te beginnen in de wijk Groenewoud in Spijkenisse..

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 03.07.2024 10:29:43

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache