Umgebung
Logo von Ter Beek Reizen

Öffnungszeiten

Montag
08:30 - 17:30
Dienstag
08:30 - 17:30
Mittwoch
08:30 - 17:30
Donnerstag
08:30 - 17:30
Freitag
08:30 - 17:30

zaterdag en zondag telefonisch bereikbaar op 0546-621379 (op afspraak is het kantoor geopend)

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Ter Beek Reizen" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Ter Beek Reizen Autohäuser

Uelserweg
7651 KT Tubbergen

Beschreibung

Gezellige, goed verzorgde reizen voor individuele reizigers en groepen. We bieden o.a.:
•Busreizen •Vliegreizen •Muziekreizen •Kerstreizen •Winterreizen
•Dagtochten •Musicals •Concerten •Groepsreizen op maat •Personeelsuitjes
•Busverhuur: touringcars van 20-80 pers. / Rolstoeltouringcars - Dubbeldekkers - VIP-Luxury Class touringcar.

Veelzijdig, grensverleggend, gevarieerd en bijzonder. Dat zijn de kenmerken van het reisprogramma van ter Beek Reizen. Of u nu op zoek bent naar natuur of cultuur, muzikale gezelligheid of charmante steden, meeslepende klassieke concerten of keizerlijke pracht en praal, gemütliche Alpenpracht óf deftige jetsetplaatsen, altijd bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een zomer of winterbestemming. Zoals u van ons gewend bent berekenen we geen extra kosten. Een eerlijke reis voor een eerlijke prijs. Wij heten u van harte welkom tijdens één van onze reizen.

Veel groepen, gezelschappen, clubs, verenigingen en bedrijven hebben de gewoonte eens per jaar gezamenlijk op stap te gaan tijdens een gezellige dagtocht. Inspirerend en goed voor de teamgeest. Het kan voor de organisatoren in sommige gevallen een behoorlijke opgave zijn een programma samen te stellen dat alle leden van de groep zal aanspreken. Om u als organisatie de helpende hand te bieden hebben wij een dagtochtengids ontwikkeld. In deze dagtochtengids vindt u een scala aan voorbeelden voor een gezellige dag uit met collega's, vrienden of leden van een vereniging.

Met name personeelsverenigingen stellen vaak prijs op een meer actief programma. Mocht uw voorkeur daarnaar uitgaan, ook dan hebt u met deze gids een handig hulpmiddelen.

Minder mobiel? Geen probleem!
Veel van de genoemde programma’s zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Ter Beek Reizen beschikt over twee luxe rolstoeltouringcars die voorzien zijn van een rolstoellift. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Zelf een idee?
Natuurlijk kan het zijn dat u zelf een idee of een suggestie heeft.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 29.05.2024 13:10:46

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache