Umgebung

Recreatiepark Uddelermeer in Uddel

Logo von Recreatiepark Uddelermeer

Öffnungszeiten

Montag
09:00 - 17:00
Dienstag
09:00 - 17:00
Mittwoch
09:00 - 17:00
Donnerstag
09:00 - 17:00
Freitag
09:00 - 17:00

M-F 9am-5pm, Sa-Su Closed

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Recreatiepark Uddelermeer" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Recreatiepark Uddelermeer Immobilienmakler

Blekemeer
3888 LG Uddel

Beschreibung

Ons park is gelegen op één van de mooiste plekjes op de Veluwe. Centraal langs de A1, omgeven door bos en heide,en vele plaatsen zoals Apeldoorn, Nunspeet, Ermelo en Harderwijk zijn prima bereikbaar.
Wij hebben diverse luxe chalets beschikbaar voor vakantie, vervangende woonruimte of als eigen 2e woning. Ons park beschikt over een hertenweide, speeltuin met overdekte speelruimte, en een verwarmd buitenbad en -peuterbad. Wij zijn het gehele jaar geopend, uw huisdier is in overleg welkom.

Onze gasterij is te huur voor familie-aangelegenheden en verjaardagen, en in de zomer een goede uitvalsbasis voor een drankje of een hapje op het terras bij het zwembad.
We hebben draadloos WiFi en u kunt bij ons fietsen huren. Graag voorzien wij u, indien gewenst, van meer informatie, en bieden wij u tijdens uw verblijf een prima service, aangepast aan uw wensen.

Graag tot ziens op ons mooie park!

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 19.09.2024 23:52:08

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache

Einkaufen in Uddel