Umgebung

Ploeg Grand Café Restaurant De in Varsseveld

Logo von Ploeg Grand Café Restaurant De

Öffnungszeiten

Montag
07:00 - 23:00
Dienstag
07:00 - 23:00
Mittwoch
07:00 - 23:00
Donnerstag
07:00 - 23:00
Freitag
07:00 - 23:00
Samstag
08:00 - 23:00

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Ploeg Grand Café Restaurant De" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Ploeg Grand Café Restaurant De Restaurants

Kerkplein 17
7051 CZ Varsseveld

Beschreibung

In ons sfeervolle café restaurant kunt u terecht voor koffie/thee met gebak, ontbijt, lunch, borrel en een heerlijk diner. Geniet van onze keuken met een regelmatig wisselende menukaart met seizoensgebonden gerechten en proef van de uitgebreide wijnkaart. De Ploeg beschikt over één, twee of drie ‘kamers’ voor vergaderingen of andere activiteiten, al naar gelang uw wensen. Voor een groot gezelschap zijn in totaal 150 comfortabele zitplaatsen beschikbaar.

Het interieur kent een smaakvolle élégance. Op een ochtend even aanschuiven aan de grote leestafel voor een kopje koffie en een blik in de dag- week- of maandbladen is er dus nóg leuker op geworden. Geluiddempende plafonds zorgen voor een prettige akoestiek, zowel bij een feestje als bij een zakelijke bijeenkomst of een vergadering. Hotel Café Restaurant De Ploeg is voor gehandicapten volledig drempelloos gemaakt. Ook is een ruim, aangepast toilet aanwezig.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 03.06.2024 12:08:40

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache