Umgebung

Keulen Automateriaal Venlo in Venlo

Logo von Keulen Automateriaal Venlo

Öffnungszeiten

Montag
07:30 - 18:00
Dienstag
07:30 - 18:00
Mittwoch
07:30 - 18:00
Donnerstag
07:30 - 18:00
Freitag
07:30 - 18:00
Samstag
09:00 - 13:00

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Keulen Automateriaal Venlo" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Keulen Automateriaal Venlo Fachmärkte

Rudolf Dieselweg 24
5928 RA Venlo

Beschreibung

Keulen Automateriaal is specialist in automaterialen, –accessoires en –gereedschappen. Bij ons draait alles om kwaliteit. Kwaliteit in producten, in gemak, in snelheid, in service en in deskundigheid. Met een grote voorraad, een online bestelsysteem, snelle levertijden en deskundige medewerkers realiseren we die kwaliteit.

Wij denken graag met onze klanten mee om voor hen tot de beste oplossing te komen. Dat maakt ons dé partner in business voor garages, taxibedrijven, transportondernemingen en particuliere klanten.

Keulen Automateriaal is in 1981 opgericht door Frans Keulen; hij zag de behoefte aan een gespecialiseerde onderdelenleverancier. Hij begon met de verkoop van automaterialen, accessoires en gereedschappen. Vanaf 1999 is ook zoon Rob Keulen bij Keulen Automateriaal betrokken.

De dienstverlening en het assortiment zijn in de loop der jaren sterk gegroeid, mede als gevolg van de toename en de diversiteit van het wagenpark. Op dit moment hebben wij vestigingen in Venlo, Bergen, Boxmeer en Deurne. Onze ambitie is om in de toekomst verder uit te groeien. Door uit te breiden, vergroten wij ons werkgebied en kunnen wij onze inkoopkracht verder verstevigen en daarmee het voordeel voor onze klanten vergroten.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 09.05.2024 21:33:33

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache